Головна  →  Оголошення  →  31 жовтня 2013

Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища нагадує власникам ТС (МАФ) про закінчення періоду весняно-літньої торгівлі

Шановні власники сезонних тимчасових споруд!

Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації № 572 від 18.04.2013 «Про заходи щодо організації сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Києві у 2013 році» 30 жовтня в місті Києві закінчився період весняно-літньої торгівлі. У зв’язку з чим, просимо вас демонтувати власними силами всі об’єкти сезонної торгівлі (намети, лотки, клітки тощо).

Попереджаємо, що у разі не демонтажу об’єктів сезонної торгівлі власними силами, вони будуть демонтовані примусово силами КП «Київблагоустрій» та районних в місті Києві державних адміністрацій. Також, всі власники незаконно розміщених об’єктів сезонної торгівлі будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Так само, нагадуємо власникам відкритих майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства, що відповідно до вищезазначеного розпорядження, термін дії дозвільних документів на розміщення літніх майданчиків закінчується 30 листопада 2013 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку