Головна  →  Оголошення  →  19 листопада 2013

У місті Києві запроваджено запис на прийом до відділів державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації актів цивільного стану через Інтернет

З метою створення комфортних умов прийому громадян у відділах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві запроваджено функціонування електронної форми попереднього запису на прийом.

Запис на прийом здійснюється через офіційний веб-сайт реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві (http://kiev-drsu.org) шляхом заповнення запропонованої електронної форми.

Нововведення дозволить громадянам, не виходячи з дому, уникаючи черг, вибрати зручні дату та час для візиту у відділи реєстрації речових прав на нерухоме майно та у відділи державної реєстрації актів цивільного стану, згідно з графіком роботи, з питань реєстрації речових прав на нерухоме майно, реєстрації народження дитини, подачі заяви на реєстрацію шлюбу, розірвання шлюбу або проставляння відмітки у паспорті про розірвання шлюбу, отримання повторного свідоцтва про державну реєстрацію акта цивільного стану чи витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян.

Запис на прийом у відділи державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та відділи державної реєстрації актів цивільного стану через Інтернет – черговий крок на шляху якісного і комфортного обслуговування громадян.

При цьому, прийом відвідувачів, які звертатимуться без попереднього запису, здійснюватиметься у звичайному режимі.

Перейти до спискуВерсiя для друку