Головна  →  Оголошення  →  11 грудня 2013

Інформаційне повідомлення про підсумки конкурсу на право оренди нежитлових територіальної громади міста Києва

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що 02 грудня 2013 року о 15-00 год:

  • відбувся конкурс на право оренди нежитлових приміщень загальною площею 43,2 кв.м., розташованих на першому поверсі будинку № 19, на вул. Патріса Лумумби, для розміщення перукарні.

За результатами розгляду конкурсних пропозицій претендентів на участь в конкурсі, визначено, що переможцем конкурсу на право оренди нежитлових приміщень загальною площею 43,2 кв.м., розташованих на першому поверсі будинку № 19, на вул. Патріса Лумумби, для розміщення перукарні, стала фізична особа – підприємець - Юдін Анатолій Юрійович, який запропонував найбільший розмір орендної плати за перший місяць оренди та взяв зобов’язання виконати всі фіксовані умови конкурсу;

  • не відбувся конкурс на право оренди нежитлових приміщень загальною площею 45,4 кв.м., розташованих на цокольному поверсі будинку № 6/8, на вул. Тверський тупик, для розміщення торгівельного об’єкту з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи, з причин відсутності конкурсних пропозицій від претендентів на участь у конкурсі.

Постійно діючою конкурсною комісією Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, відповідно до п.п. 2.7. пункту 2 Порядку проведення конкурсу на право оренди майна територіальної громади міста Києва додатку 7 до Положення про оренду майна територіальної громади міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 22.09.2011 № 34/6250, вирішено зменшити розмір стартової орендної плати на наступний конкурс на 30% від розрахованої за Методикою розрахунку орендної плати за оренду майна територіальної громади міста Києва суми (попередня стартова орендна плата - 2966,78 грн. без ПДВ) за нежитлове приміщення загальною площею 45,4 кв.м., розташованих на цокольному поверсі будинку № 6/8, на вул. Тверський тупик, для розміщення торгівельного об’єкту з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи.

Перейти до спискуВерсiя для друку