Головна  →  Новини  →  27 лютого 2014, 14:40

Заступник голови КМДА Віктор Корж подав у відставку

Заступник голови КМДА Віктор Корж написав заяву на звільнення із займаної посади. Серед причин такого рішення посадовець вказує неможливість подальшого виконання покладених на нього обов’язків.

«Розуміючи власну відповідальність перед киянами, змушений констатувати об’єктивну відсутність можливості подальшого виконання, покладених на мене функцій з координації роботи соціально-гуманітарної сфери столиці», – зазначив Віктор Корж.

Він також зауважив, що перебуваючи на посаді доклав максимум зусиль для забезпечення безперебійного функціонування лікарняних закладів і надання якісної та фахової медичної допомоги постраждалим у екстремальних умовах. Усі без винятку медичні працівники самовіддано працювали та надавали як ургентну, так і планову допомогу.

«Понад три місяці Київ жив і працював у надскладних умовах. Події останніх днів залишили болючий слід у новітній історії нашої держави і столиці, зокрема. Я висловлюю глибоке співчуття сім’ям, близьким та друзям загиблих під час сутичок у Києві. Крім того, хочу подякувати усім і окремо кожному: медику, освітянину, соціальному працівникові та діячу культури за самовіддану працю на благо киян», – наголосив Віктор Корж.

Перейти до спискуВерсiя для друку