Головна  →  ОСН  →  17 квітня 2014

Керівники та секретарі новостворених ОСН підвищуватимуть власний професійний рівень

Департаментом суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в рамках виконання заходів комплексної програми «Сприяння місцевому самоврядуванню та розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2012-2016 рр.» передбачено проведення спільно з Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій 2-х сесій навчальних семінарів для секретарів та керівників органів самоорганізації населення: в квітні та жовтні 2014 року.

Перший семінар для керівників органів самоорганізації населення, які нещодавно створені, відбудеться 23-24 квітня 2014 року. Заплановано розглянути питання правових засад діяльності, виконання власних повноважень та методів залучення позабюджетних фінансових ресурсів ОСН. До участі у семінарі запрошені науковці: кандидат юридичних наук Орловський Олексій Сергійович та доктор наук з державного управління Ганюкова Ніна Василівна.

З метою підвищення професійного рівня секретарів органів самоорганізації населення 29 квітня 2014 року відбудеться навчальний семінар з питань діловодства в ОСН.

Зазначені заходи будуть проходити в приміщенні Центру за адресою: вул. Лабораторна, 1.

По завершенню циклу навчальних семінарів, в жовтні 2014 року, слухачі отримають відповідні сертифікати.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку