КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


15 вересня 2014

Порядок отримання дозволу Київської міської ради на розроблення документації із землеустрою

1. Зацікавлена в оформленні права на землю особа звертається до Київської міської ради через приймальню Київради з земельних питань із клопотанням про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою (разом з встановленим переліком документів, що додається).

2. Приймальня Київради з земельних питань у день реєстрації клопотання про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою або наступного дня передає клопотання до секретаріату Київської міської ради.

3. Секретаріат Київської міської ради разом з дорученням (резолюцією) Київського міського голови або заступника міського голови секретаря Київради у день надходження клопотання про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою або наступного дня надсилає його через приймальню Київради з земельних питань до Департаменту земельних ресурсів.

4. У разі подачі клопотання про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою з метою зміни цільового призначення земельної ділянки та/або будівництва об'єктів будівництва Департамент земельних ресурсів надсилає клопотання з доданими до нього документами до Департаменту містобудування та архітектури, який у триденний термін надає висновок щодо відповідності заявленої ініціативи містобудівній документації або ситуації, а також щодо наявних містобудівних умов і обмежень.

5. Департамент земельних ресурсів за результатами висновку Департаменту містобудування та архітектури готує проект дозволу Київської міської ради на розроблення документації із землеустрою (або проект відмови у наданні такого дозволу), який розглядається Київрадою в порядку, встановленому регламентом Київської міської ради.

6. Дозвіл Київської міської ради на розроблення документації із землеустрою або відмова в наданні такого дозволу видається секретаріатом Київради зацікавленій особі або її уповноваженому представнику.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/16494.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.