КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


29 березня 2016

Збори акціонерів ПАТ «Київгаз» перенесено на 18 травня!

За інформацією ПрАТ «Компанія Київенергохолдинг», що надійшла на адресу Департаменту комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), позачергові загальні збори акціонерів ПАТ «Київгаз», призначені на 30 березня 2016 року, перенесено на 18 травня 2016 року.

ПрАТ "Компанія Київенергохолдинг" повідомило, що від керівництва ПАТ «КИЇВГАЗ» надійшов лист з проханням перенести загальні збори акціонерів на іншу дату.

Головною причиною перенесення дати проведення загальних зборів акціонерів є необхідність зміни порядку денного, а саме - включення до нього питання виплати дивідендів до бюджету міста Києва та зміна статуту підприємства для забезпечення більшої контрольованості і прозорості його роботи. Крім того, до порядку денного буде включене питання звіту керівних органів компанії, що було однією з вимог міноритарних акціонерів товариства.

ПАТ «КИЇВГАЗ» виразило готовність, у разі перенесення загальних зборів акціонерів на іншу дату, співпрацювати з акціонером - ПрАТ «Компанія Київенергохолдинг» щодо проведення загальних зборів акціонерів зокрема, надати приміщення за адресою місцезнаходження ПАТ «КИЇВГАЗ», відзвітувати у встановленому порядку на загальних зборах про результати діяльності за 2013, 2014, 2015 роки та прийняти рішення щодо ,,виплати акціонерам дивідендів за вказані роки.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/35285.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.