Головна  →  Оголошення  →  13 січня 2017

Про результати конкурсу Печерської РДА на право оренди нежитлових територіальної громади міста Києва

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що 28 грудня 2016 року о 14 - 30 год відбувся конкурс на право оренди наступних нежитлових приміщень:

- загальною площею 3,0 кв. м – частина нежитлового приміщення, що розташовано на першому поверсі адміністративної будівлі № 15, на вул. Омеляновича – Павленка (колишня вул. Суворова), для розміщення: 1 кв. м – торговельного об’єкту з продажу поліграфічної продукції та канцтоварів; 2,0 кв. м – ксерокопіювальної техніки для надання населенню послуг із ксерокопіювання документів;
- нежитлових приміщень цокольного поверху, загальною площею 82,4 кв. м, розташованих в будинку № 28/25, на вул. І. Кудрі для розміщення:
- приватного навчального закладу;
- громадської організації на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності;
- суб’єкта господарювання, що здійснює побутове обслуговування населення.

За результатами конкурсу визначені наступні переможці на право оренди нежитлових приміщень:

- загальною площею 3,0 кв. м – частина нежитлового приміщення, що розташовано на першому поверсі адміністративної будівлі № 15, на вул. Омеляновича – Павленка (колишня вул. Суворова), для розміщення: 1 кв. м – торговельного об’єкту з продажу поліграфічної продукції та канцтоварів; 2,0 кв. м – ксерокопіювальної техніки для надання населенню послуг із ксерокопіювання документів – фізична особа - підприємець Замрій О. М., який запропонував розмір орендної плати – 630,0 грн без ПДВ (шістсот тридцять грн без ПДВ) та взяло на себе зобов’язання виконати всі умови конкурсу;
- цокольного поверху, загальною площею 82,4 кв. м, розташованих в будинку № 28/25, на вул. І. Кудрі для розміщення громадської організації на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності - громадська організація «Асоціація стрітсоккеру України», яка запропонувала розмір орендної плати – 6400,0 грн без ПДВ (шість тисяч чотириста грн. без ПДВ) та взяла на себе зобов’язання виконати всі умови конкурсу.

Перейти до спискуВерсiя для друку