Головна  →  Оголошення  →  16 лютого 2017

Про відбір представників громадських організацій у нові конкурсні комісії, які обиратимуть керівництво столичних комунальних підприємств

Антикорупційна рада при Київському міському голові оголошує про початок прийому документів від представників громадських організацій у нові конкурсні комісії, які обиратимуть керівництво столичних комунальних підприємств (КП).

Документи від громадських організацій, що здійснюють свою діяльність у сфері протидії корупції, приймаються відразу до чотирьох конкурсних комісій:

  • Постійно діюча конкурсна комісія для обрання кандидатів на посади директорів КП, підпорядкованих Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА.
  • Конкурсна комісія для обрання кандидатів на посаду директора КП «Київське міське бюро технічної інвентаризації» (БТІ).
  • Постійно діюча конкурсна комісія для обрання кандидатів на посади директорів КП, підпорядкованих Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.
  • Конкурсна комісія для обрання кандидатів на посаду директора КП «Київський центр нових технологій в стоматології».

Документи приймаються до 18:00 27 лютого 2017 року.

До складу кожної конкурсної комісії увійдуть по два погоджених Антикорупційною радою представники від громадськості.

Вимоги до кандидата від громадської організації:

  • бездоганна ділова репутація, високі професійні та моральні якості;
  • суспільний авторитет;
  • досвід в антикорупційній діяльності чи робота в організації, яка займається антикорупційною діяльністю.

Для участі в комісії представники громадських організацій мають надати наступні документи:

  1. Лист від організації, яка делегує представника/представників до конкурсної комісії. Лист має бути оформлений на офіційному бланку організації, за підписом керівника та проставленням печатки.
  2. Коротке резюме від громадської організації про її діяльність у сфері протидії корупції, або про досвід представника/представників у сфері протидії корупції. Обсягом до 1 сторінки формату А4.
  3. Заява від делегованого організацією представника/представників із зазначенням своєї згоди на участь у роботі конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.
  4. Резюме або біографія делегованого організацією представника/представників до конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

Документи (скановані з оригіналів) прохання надсилати на розгляд Антикорупційної ради при Київському міському голові на електрону пошту: [email protected].

Прохання до представників громадських організацій перед співбесідою ознайомитись із текстом Положення про конкурсний відбір .

Перейти до спискуВерсiя для друку