Головна  →  Оголошення  →  9 березня 2017

Про закриття Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) з 14.05.2017 по 24.05.2017 у зв'язку з капітальним ремонтом злітно-посадкової смуги

Керівництво Комунального підприємства Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) інформує про запланований капітальний ремонт злітно-посадкової смуги з 14 травня по 24 травня 2017 року, в зв'язку з чим аеропорт «Київ» (Жуляни) буде закрито на прийом/випуск повітряних суден.

Для координації дій стосовно підготовки до капітального ремонту, роботи з авіакомпаніями, пасажирами, підприємствами-суміжниками, а також суворого виконання плану проведення ремонтних робіт в аеропорту створено оперативний штаб.

Згідно вимог авіаційних правил України буде видано відповідний НОТАМ про закриття аеропорту.

На період капітального ремонту злітно-посадкової смуги всі рейси будуть виконуватись з Державного Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Авіакомпанії будуть інформувати своїх пасажирів про зміни аеропорту та часу вильоту. Довідкові служби і «Гарячі лінії» обох аеропортів – «Київ» (Жуляни) і «Бориспіль» - також будуть інформувати та координувати дії пасажирів. Для зручності пасажирів, між двома аеропортами буде курсувати трансфер.

Перейти до спискуВерсiя для друку