Головна  →  Оголошення  →  24 березня 2017

Про результати конкурсу на право оренди нежитлових приміщень територіальної громади міста Києва

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що  15 березня 2016 року о 16 - 00 год відбувся конкурс на право оренди нежитлових приміщень цокольного поверху загальною площею 30,9 кв. м, розташованих в будинку № 4/6 на бульв. Дружби Народів, для надання побутових послуг.

В ході опрацювання поданих претендентами документів конкурсною комісією встановлено, що пропозиція лише одного претендента на участь у конкурсі відповідає умовам конкурсу.

Конкурсною комісією вирішено укласти договір оренди майна комунальної власності територіальної громади міста Києва, а саме: нежитлових приміщень цокольного поверху загальною площею 30,9 кв. м, розташованих в будинку № 4/6 на бульв. Дружби Народів, для надання побутових послуг терміном на 2 роки 364 дні з фізичною особою підприємцем Антоненко Р. Д., як з єдиним претендентом, який прийняв участь у конкурсу, чия пропозиція відповідала умовам конкурсу та який взяв на себе зобов’язання виконати всі умови конкурсу.

З причин відсутності заяв про участь у конкурсі, не відбувся конкурс на право оренди нежитлових приміщень першого поверху площею 16,4 кв. м в будинку № 12/2 на вул. Шовковичній.

Конкурсною комісією вирішено  включити об’єкт до переліку вільних приміщень та оприлюднити дану інформацію на сайті Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку