КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


18 серпня 2017

На засіданні профільного комітету Громадської ради при КМДА розглянули питання реконструкції АЗК за адресою вул. Бажана 1-Д

09 серпня у приміщенні Київської міської державної адміністрації у кімнаті 514 відбулося відкрите засідання Комітету з питань ЖКІ, благоустрою, екології та охорони навколишнього середовища Громадської Ради  при КМДА 2017-2019рр. на якому розглядалося питання реконструкції АЗК за адресою вул. Бажана 1-Д.

На засіданні були пристуні депутати Київської Міської Ради Ігор Мірошніченко та Роман Марченко, заступник начальнику управління екології  КМДА Олександр Савченко, заступник голови громадської ради при Дарницькій РДА Олександр Лисенко, представник компанії генпідрядника  Тетяна Волошина, члени комітету Валерій Карпенко, Ростислав Горобець та представники громадськості.

Засідання проводив голова Комітету з питань ЖКІ, благоустрою, екології та ОНС Громадської Ради при КМДА 2017-2019 Олег Попенко.

Перед початком засідання було сформовано порядок денний та регламент засідання.

На початку засідання виступив голова Комітету Олег Попенко який доповів всім присутнім про роботу комітету та щодо ситуації, яка склалась на об’єкті. Для більш детального розгляду питання слово надали представнику компанії Волошиной Тетяні, яка ознайомила всіх присутніх з документацією та розповіла про проведення реконструкції на цьому об’єкті.

Після виступу представника компанії – генпідрядника, можливість задати питання були у всіх присутніх протягом години.

Депутат Київради Ігор Мірошниченко (ВО «Свобода») заявив, що ТОВ «Автобансервіс» намагається порушити межі наданої ділянки, а також додав, що потрібно провести експертизу проекту».

Слушне питання поставив заступник начальника управління екології КМДА Олександр Савченко – чи проводилась екологічна експертиза та аудит.

Депутат від фракції Самопоміч Роман Марченко ( Київська міська рада) зауважив, що представники ТОВ «Автобансервіс» повинні надати весь пакет документів щодо цього об’єкту.

По завершенню дебатів, на основі зауважень членів комітету та запрошених, голова Комітету з ЖКІ, благоустрою, екології та ОНС ГР при КМДА 2017-19 Олег Попенко підсумував результати засідання, оголосивши  наступні рішення:

1. ТОВ «Автобансервіс» провести екологічну експертизу проекту і екологічний аудит та надати весь пакет документів до комітету;

2. ТОВ «Автобансервіс» провести громадське обговорення (слухання) щодо данного проекту реконструкції;  

3. ТОВ «Автобансевіс» провести геодезичні виміри виконаного  фундаменту і всієї території забудови в присутності представників громадськості;

4. Комітету з ЖКІ, благоустрою, екології та ОНС Громадської ради при КМДА 2017-2019 підготувати звернення Громадської Ради при КМДА та направити офіційний запит до КМДА щодо вивчення можливості надання ТОВ «Автобансервіс» аналогічної земельної ділянки з наступною відмовою від існуючої та виплати компенсації за понесені витрати.

Рішення комітету повинно бути сформоване до 12.08.2017 і буде передано для розгляду в Громадську раду при КМДА та розглянуто на найближчому засіданні.

 


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/53320.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.