Головна  →  Оголошення  →  22 серпня 2017

Про тренінги щодо потенціалу та можливостей сортування відходів ОСББ/ЖБК та презентацію посібника “Розумного управління відходами багатоквартирними будинками”

Усвідомлюючи важливість екологічного та економічного розвитку територіальних громад районів міста Київ, Враховуючи вимоги Європейського союзу щодо управління відходами в рамках Угоди про Асоціацію з ЄС, Громадська організація “Гарні справи”, Київ, Україна, планує провести два тренінги-семінари:

1. На тему роздільного збору побутових відходів для голів ОСББ/ЖБК та презентацію посібника “Розумного управління відходами багатоквартирними будинками” 29 серпня 2017 року з 13.00 до 15.00 в приміщенні Колонної зали Київської міської державної адміністрації.

2. На тему співпраці з багатоквартирними будинками щодо закупівлі від них відсортованої вторинної сировини для представників бізнесу в сфері закупівлі вторинної сировини та презентацію концепції “Мережі Східного партнерства розумного управління відходами” 29 серпня 2017 року з 16.00 до 18.00 в приміщенні Колонної зали Київської міської державної адміністрації. 

E-mail: [email protected]
Веб-сайт: osbbua.com

 

Перейти до спискуВерсiя для друку