Громадська рада при КМДА налагоджує співпрацю зі структурними підрозділами міськдержадміністрації

З метою налагодження ефективної системної взаємодії 28 серпня відбулася спільна зустріч членів новообраної Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА) з керівниками структурних підрозділів, діяльність яких координують заступники голови Київської міської державної адміністрації О. Резніков та Г. Старостенко.

Розпочинаючи зустріч, заступник голови КМДА Олексій Резніков привітав новий склад Громадської ради з обранням, висловивши впевненість, що в особі цього консультативно-дорадчого органу міська влада отримає активних і кваліфікованих партнерів у встановленні ефективної комунікації з громадськістю та реалізації різноманітних проектів на користь міста.

Члени Громадської ради мали змогу познайомитися з керівниками відповідних структурних підрозділів міськдержадміністрації: директором Департаменту суспільних комунікацій М. Хондою, першим заступником директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту В. Челомбітько, заступником директора Департаменту культури С. Анжияком, начальником Управління міжнародних зв’язків Т. Голотою, в.о. начальника Управління туризму та промоцій О. Вербицьким, в.о. начальника Управління з питань реклами Н. Гончаровою та начальником Служби у справах дітей В. Танцюрою.

У свою чергу, голова Громадської ради при Київській міській державній адміністрації Богдан Назаренко розповів про найближчі плани та завдання, а також представив голів профільних комітетів ради. Наразі структура Громадської ради складається з семи постійних робочих органів.

Під час продуктивного діалогу вирішено в межах кожного структурного підрозділу визначити відповідальну посадову особу за роботу з Громадською радою при КМДА. Зокрема, визначені механізми координації проведення заходів структурних підрозділів із залученням представників Громадської ради та спільного планування роботи.

Наприкінці Олексій Резніков запевнив представників громадськості у підтримці конструктивних ініціатив та зазначив, що робота у подібному форматі буде продовжена. Зокрема, у найближчій перспективі – організація спільних робочих зустрічей за участю усіх заступників голови Київської міської державної адміністрації та керівників підпорядкованих їм структурних підрозділів.

Перейти до спискуВерсiя для друку