КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


14 вересня 2017

Віталій Кличко: «Столична влада виконала практично всі роботи з підготовки міста до опалювального сезону»

Віталій Кличко: «Столична влада виконала практично всі роботи з підготовки міста до опалювального сезону»

Влітку столична влада не сиділа склавши руки – активно тривали масштабний ремонт доріг, підготовка до опалювального сезону, будівництво трьох нових шкіл, які відкрилися 1 вересня. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради.

«Я радий вітати всіх після відпусток, після довгої перерви у наших засіданнях. Сподіваюся, з новими силами всі налаштовані ефективно працювати в інтересах Києва і киян, – зазначив Віталій Кличко. – Хочу відзначити і подякувати тим, хто був причетний і допомагав: улітку міська влада не сиділа склавши руки. Були закінчені фінальні роботи та 1 вересня в столиці відкрилися 3 нових школи. Це найкращий показник у Києві за останні 12 років. І кращий в Україні», – сказав Віталій Кличко.

Мер також зазначив, що активно тривав і продовжується зараз масштабний ремонт доріг. Столична влада взяла на себе завдання відремонтувати цього року 300 км доріг і проїздів і працює над цим.

«На багатьох об’єктах роботи вже завершено. І ми маємо гарні відгуки від киян і гостей міста. На частині доріг і шляхопроводів ремонти тривають. Найближчим часом дорожники розпочнуть роботи на вулиці Олени Теліги та Набережному шосе. Це теж великі магістралі, на якість яких скаржаться кияни. Цього року ми їх відновимо», – зазначив Київський міський голова.

Також Віталій Кличко нагадав, що столична влада підписала Меморандум із міжнародною незалежною організацією. І тепер відповідність якості шляхів вартості дорожніх робіт у столиці буде моніторити міжнародна ініціатива CoST.

«І – що важливо – інформуватиме про це громадськість», – зауважив мер Києва.

Окрім того, Віталій Кличко зазначив, що за місяць місто розпочне опалювальний сезон у складних умовах – це і підготовка до закінчення контракту з «Київенерго», і високі тарифи, і переважно зношена інфраструктура ЖКГ.

«Вчора ми проводили окрему нараду щодо підготовки до зими і виїжджали на ремонт тепломережі на проспекті Соборності. Столична влада виконала практично всі роботи з підготовки міста до опалювального сезону. Ми більш, як на 90 відсотків готові до нього. Ще залишився місяць, щоб перевірити стан усіх тепломереж. І це завдання я дав головам усіх районів. Впевнений, що в сезон ми увійдемо зі 100-відсотковою готовністю», – наголосив Віталій Кличко.

Також столичний голова зазначив, що Київ на 100 відсотків забезпечений запасами вугілля і жодних проблем із його нестачею не повинно бути. Виконані й енергоефективні заходи на об’єктах водопровідного та каналізаційного господарства.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/54134.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.