Нагородження переможців конкурсу «Столичний стандарт якості»

22 грудня 2016 року у Київській торгово-промисловій палаті проведено урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу «Столичний стандарт якості» у 2016 році.

Переможців нагороджував перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Пліс Геннадій Володимирович.

Участь у заході взяли заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Баган Анатолій Олександрович, Президент Київської торгово-промислової палати Засульський Микола Васильович, Генеральний директор ДП ВО «Київприлад» - Голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м.Києва Осадчий Олександр Володимирович, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Зімін Сергій Георгійович, представники Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій, Київської торгово-промислової палати та інші.

Перемогу в конкурсі «Столичний стандарт якості» здобули наступні підприємства:

1. Державне підприємство завод «Генератор».
2. ПАТ «Чинбар».
3. ТОВ «Пролог Семікор».
4. ТОВ «Адвент Інвест».
5. ДП «Бест Альтернатива».
6. ТОВ «Броварський алюмінієвий завод».
7. ДП «Науково-дослідний інститут «Еластик».
8. ТОВ «Омакс Інтернешнл».
9. ДНВП «Електронмаш».

Переможці конкурсу отримали диплом та знак «Столичний стандарт якості».

Конкурс проводиться Департаментом промисловості та розвитку підприємництва спільно з Київською торгово-промисловою палатою для визначення найбільш якісних товарів київських виробників та стимулювання господарюючих суб'єктів міста Києва постійно працювати над підвищенням основних показників конкурентоспроможності продукції, її якістю та ціною, сприянням впровадженню на столичних підприємствах сучасних методів управління якістю.

За результатами аналізу наданої документації, проведених додаткових випробувань продукції та обстеження виробництв експертами проведено відбір та оцінку якості продукції підприємств, які подали заявки на участь у Конкурсі. Результати експертизи підтвердили найвищий рівень якості продукції підприємств. Під час проведення експертної оцінки продукції, заявленої для участі у Конкурсі, перевага надається тим підприємствам, які не тільки випускають конкурентоспроможну продукцію, але і вносять значний вклад в економічний і соціальний розвиток регіону.

31.10.2016 під час засідання комісії з проведення конкурсу «Столичний стандарт якості» та визначення суб’єктів господарювання, яким присвоюється диплом та знак «Столичний стандарт якості», за результатами експертної оцінки продукції було прийнято рішення про відзначення 9-ти підприємств-переможців дипломами «Столичний стандарт якості» та сертифікатами відповідності за системою CERTEX.

Перейти до спискуВерсiя для друку