КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


11 вересня 2017

Громадські ради Мінрегіону України та Київської міської державної адміністрації домовилися про співпрацю

08 вересня відбулась запланована зустріч представників Громадської Ради при Київській міській державній адміністрації з правлінням Громадської Ради при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

На правах господаря зустрічі Громадську раду при Мінрегіоні України представляли голова ради Павло Михайліді, а також члени правління Валерій Ковалюк, Владислав Хмеловський та Олексій Царенко. Від громадської ради при КМДА були присутні голова ради Богдан Назаренко, заступник голови В’ячеслав Ботез, голова комітету з питань ЖКІ, благоустрою, екології та охорони навколишнього середовища Олег Попенко, голова комітету з земельних ресурсів, містобудування, архітектури, будівництва та житлового забезпечення Геннадій Луценко.

На початку засідання виступив голова Громадської ради Мінрегіону Павло Миколайович Михайліді, який доповів всім присутнім про роботу зазначеного консультативно-дорадчого органу при міністерстві та озвучив перелік основних питань, які піднімає громадська рада в своїй діяльності.

Надалі слово було передано голові Громадської ради при КМДА Богдану Станіславовичу Назаренку, який висловив пропозиції щодо взаємодії під час залучення громадян до формування та реалізації державної політики та висловив готовність до ефективної співпраці та реалізації спільних проектів з Громадською радою при Мінрегіоні.

Заступник голови В’ячеслав Петрович Ботез звернув увагу присутніх на наявність протиріч в межах чинного законодавства (зокрема, постанов Кабінету Міністрів України і Закону України «Про столицю України – місто-герой Київ) щодо оформлення права користування державних земель та висловив надію що у спільній співпраці з Громадською радою при Мінрегіоні ці питання будуть вирішені.

Голова комітету з питань ЖКІ, благоустрою, екології та охорони навколишнього середовища Олег Іванович Попенко поінформував, що наразі є багато запитів та пропозицій, які потрібно розглянути саме під час спільного засідання двох громадських рад. При цьому голова комітету висловив пропозицію, що створення спільної робочої групи дозволить об’єднати зусилля для участі у законодавчій діяльності.

По завершенню зустрічі Павло Міхайліді подякував колегам за конструктивний діалог, підсумував результати засідання та запросив на найближче засідання Громадської ради при Мінрегіоні України для підписання офіційного меморандуму про співпрацю.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/54993.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.