КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


2 листопада 2017

У Деснянському районі пройшов Форум комунікативних стратегій місцевої влади та громадськості «Велика Столиця-2018»

Триста сорок осіб взяли участь у загальнорайонному Форумі комунікативних стратегій місцевої влади та громадськості «Велика Столиця-2018».

Захід пройшов за ініціативи Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації), Координаційного комітету громадських рад при районних державних адміністрацій, за підтримки Департаменту суспільних комунікацій КМДА та Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

Участь у Форумі взяли депутат Київської міської ради VIII скликання Вадим Онуфрійчук, в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Віктор Крохмалюк, голова Громадської ради при КМДА Богдан Назаренко, керівники структурних підрозділів адміністрації та комунальних служб району, голова Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації Артур Аракелян, голови Громадських рад районів столиці: Анатолій Павленко, Василь Гончарук, Дмитро Онищенко, члени та експерти Громадської ради при Деснянській РДА, Громадської ради при КМДА, представники громадських спілок і організацій, благодійних організацій, органів самоорганізації населення, профспілок, громадські діячі та активні деснянці.

Організатори заходу ставили перед собою прагматичну мету – сформувати дієвий План роботи Громадської ради при КМДА та громадських рад при райдержадміністраціях на 2018 рік, враховуючи потреби громади.

Із залу пролунало більше тридцяти нагальних питань та декілька були надіслані на електронну скриньку від небайдужих до долі Деснянського району. Всі вони були належним чином сформульовані та запротокольовані для подальшого винесення на обговорення з керівництвом столиці та профільними структурними підрозділами КМДА.

Проблемні питання, які піднімались на зібранні, будуть опубліковані на офіційному сайті Деснянської райдержадміністрації.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/55865.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.