Головна  →  Плануємо обговорити  →  4 жовтня 2017

12 жовтня 2017 року в Києві відзначать переможців відбору успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення

Київ уперше бере участь у конкурсі на здобуття відзнаки «12 зірок» – найвищої відзнаки Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.

12 жовтня 2017 року керівництво міста привітає переможців відбору успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення. Проведення конкурс це перший крок до заохочення громадських та інших організацій за їх успішні реалізовані проекти підсилить розуміння того, що «місцевий» і «європейський» підходи до здійснення самоврядування не протистоять один одному, а взаємно один одного доповнюють.

Актуальна інформація про проведення заходу оприлюднюється на сайті Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), на сайті медіа-партнера Ресурсного центру «ГУРТ», у соціальних мережах https://www.facebook.com/gurt.org.ua/, https://twitter.com/gurtua/status/906103339804393472, а також у комунальних засобах масової інформації.

Місце проведення засідання: Київська міська державна адміністрація (вул. Хрещатик, 36, 2-й поверх, Колонна зала).

Контактна особа: Петрова Наталя Петрівна, начальник відділу комунікацій з громадськістю Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій КМДА, тел.: (044) 235 07 80.

Перейти до спискуВерсiя для друку