Інформація щодо рішень, прийнятих на засіданні постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва 10 листопада 2017 року

Запропоновано включити пунктом 3 до порядку денного засідання комісії пропозицію представників громадської організації «Озеро Качине» стосовно включення до порядку денного засідання комісії питання щодо скасування голосування комісії по питанню 1 порядку денного засідання комісії від 12.07.2017 (протокол № 100/2017) та розірвання Інвестиційного договору від 30.12.2014 № 050-13/і/149 про будівництво житлового будинку з об’єктами господарського та соціально-побутового призначення та підземним паркінгом (з виділенням частки квартир для потерпілих від діяльності ГІБК «Еліта-Центр») на земельній ділянці на вул. Здолбунівській (перетин вул. Тепловозної) в Дарницькому районі м. Києва

Вирішили:

Затвердити порядок денний засідання комісії з урахуванням включення питання 3.

По питанню 1. Про заміну місць розташування деяких об’єктів роздрібної торгівлі хлібом та хлібобулочними виробами, що користуються найвищим споживчим попитом у місті Києві, відповідно до інвестиційних договорів від 24.12.2014 № 050-13/і/145.

Вирішили:

1. Погодити заміну місць розташування (адреси та площі) деяких об’єктів роздрібної торгівлі хлібом та хлібобулочними виробами, що користуються найвищим споживчим попитом у місті Києві, відповідно Додатку до листа Департаменту промисловості та розвитку підприємництва від 03.10.2017 № 052-6580.
2. Доручити Департаменту економіки та інвестицій спільно з Департаментом промисловості та розвитку підприємництва та товариству з обмеженою відповідальністю «САБОТІН ТРЕЙД» розробити та укласти відповідну додаткову угоду до Інвестиційного договору від 24.12.2014 № 050-13/і/145 про створення об'єктів роздрібної торгівлі хлібом та хлібобулочними виробами, що користуються найвищим споживчим попитом у місті Києві (Лот 2).

По питанню 2. Про звернення Департаменту транспортної інфраструктури щодо листа ДП «Укрінвестбуд» стосовно будівництва автомобільної дороги (без комерційних об’єктів) в районі вулиць Академіка Заболотного, Академіка Лебедєва та Метрологічної у Голосіївському районі м. Києва за кошти інвестора (ТОВ «Сіті-Форус») з подальшою передачею її до комунальної власності м. Києва.

Вирішили:

1. Схвалити пропозицію Департаменту транспортної інфраструктури щодо залучення державного підприємства «Укрінвестбуд» до будівництва автомобільної дороги (вул. Проектна - 7) за кошти інвестора (товариство з обмеженою відповідальністю «СІТІ-ФОРУС») з подальшою її передачею на безоплатній основі до комунальної власності територіальної громади м. Києва.
2. У разі необхідності Департаменту транспортної інфраструктури підготувати відповідний проект розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про фінансування робіт за залучені кошти.

По питанню 3. Щодо розгляду зверненнягромадської організації «Озеро Качине» стосовно включення до порядку денного засідання комісії питання щодо скасування голосування комісії по питанню 1 порядку денного засідання комісії від 12.07.2017 (протокол № 100/2017) та розірвання Інвестиційного договору від 30.12.2014 № 050-13/і/149 про будівництво житлового будинку з об’єктами господарського та соціально-побутового призначення та підземним паркінгом (з виділенням частки квартир для потерпілих від діяльності ГІБК «Еліта-Центр») на земельній ділянці на вул. Здолбунівській (перетин вул. Тепловозної) в Дарницькому районі м. Києва.

Поставлено на голосування питання скасування рішення комісії по питанню 1 порядку денного засідання комісії від 12.07.2017 (протокол № 100/2017), та розірвання інвестиційного договору від 30.12.2014 № 050-13/і/149 про будівництво житлового будинку з об’єктами господарського та соціально-побутового призначення та підземним паркінгом (з виділенням частки квартир для потерпілих від діяльності ГІБК «Еліта-Центр») на земельній ділянці на вул. Здолбунівській (перетин вул. Тепловозної) в Дарницькому районі м. Києва.

Рішення не прийнято

Поставлено на голосування пропозицію створити та провести засідання робочої групи, до складу якої крім членів інвестиційної комісії увійдуть представники: комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київське інвестиційне агентство», комунального підприємства з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ», управління правового забезпечення Київської міської ради, юридичного управління виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та представники громадськості в кількості 5 осіб по одному від кожної громадської організації (в тому числі громадської організації «Озеро Качине», постраждалих від діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній «Еліта-Центр»).

Вирішили:

Доручити Департаменту економіки та інвестицій, з метою врахування позицій всіх сторін та напрацювання альтернативного рішення створити та провести засідання робочої групи, до складу якої крім членів інвестиційної комісії увійдуть представники: комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київське інвестиційне агентство», комунального підприємства з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ», управління правового забезпечення Київської міської ради, юридичного управління виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та представники громадськості в кількості 5 осіб по одному від кожної громадської організації (в тому числі громадської організації «Озеро Качине», постраждалих від діяльності групи інвестиційно-будівельних компаній «Еліта-Центр»).

Перейти до спискуВерсiя для друку