КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


14 лютого 2018

Про конкурс щодо надання права на оформлення паспортів прив’язки тимчасових споруд на території Подільського району міста Києва

У відповідності до Порядку проведення конкурсу щодо надання права на оформлення паспорта прив'язки тимчасової споруди, затвердженого рішенням Київської міської ради від 25.12.2014 № 746/746 «Про особливості застосування Порядку розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в м. Києві» Департамент містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), як робочий орган Комісії, оголошує про проведення конкурсу щодо надання права на оформлення паспортів прив’язки тимчасових споруд, розташованих на території Подільського району міста Києва.

Робочим органом, який відповідає за організацію проведення конкурсу – є Департамент містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Конкурс оголошується на 630 місць розміщення тимчасових споруд на території Подільського району міста Києва, перелік яких з ідентифікаційними номерами, адресами розміщення, можливим функціональним призначенням та граничними розмірами конструкцій наведений у додатку.

До участі у конкурсі допускаються заяви, подані з 14:30 14.03.2018 до 21:00 03.04.2018. Документи, які надійшли після 21:00 03.04.2018 не будуть розглядатись.

Для участі у конкурсі заявник подає на кожний об’єкт конкурсу заяву за формою, розміщеною на порталі Містобудівного кадастру м. Києва (mkk.kga.gov.ua), та дозвільні документи, які надавали право на розміщення тимчасової споруди протягом попередніх періодів (у разі наявності).

Заявник одночасно може подавати заяви та відповідні документи на кілька об’єктів конкурсу та визначає пріоритетний об’єкт конкурсу.

З детальною (по шаговою) інструкцією щодо подачі заявки на конкурс можна ознайомитись на сайті робочого органу www.kga.gov.ua.

Робочий орган перевіряє комплектність поданих документів.

Після завершення строку подачі заявниками документів робочий орган протягом десяти робочих днів опрацьовує їх та подає на розгляд Комісії з питань розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі, майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства (далі – Комісія).

Достовірність інформації, викладеної у заяві та документах, перевіряється робочим органом.

У разі виявлення недостовірних відомостей у поданих документах заявник не допускається до участі у конкурсі.

Про виявлення недостовірних відомостей заявнику повідомляють через сайт Містобудівного кадастру м. Києва не пізніше ніж за п'ять днів до дати проведення конкурсу.

Процедура визначення переможця проводиться поетапно.

На першому етапі:

- учасники подають заяву за формою, розміщеною на сайті Містобудівного кадастру м. Києва (mkk.kga.gov.ua), та дозвільні документи, які надавали право на розміщення ТС протягом попередніх періодів (у разі наявності), на ТС, які розміщені у найближчих до запропонованого об'єкта конкурсу місцях, на відстані не більш ніж 500 метрів;

- Комісія оцінює подані заяви та документи з застосуванням бальної системи, затвердженої рішенням Київради від 25.12.2015 № 746/746.

При розгляді Комісією кількох заяв та доданих до них документів, поданих на одне і те саме місце розміщення ТС, переможцем визнається претендент, який отримав 50 включно та більше балів. Решта поданих документів відхиляється.

У разі отримання кількома учасниками 50 включно та більше балів переможцем визнається учасник, який набрав найбільшу кількість балів.

Кожний заявник за одним пакетом дозвільних документів, який надавав право на розміщення ТС протягом попередніх періодів, може стати переможцем лише по одному місцю розміщення тимчасової споруди.

Основні критерії визначення Комісією переможця конкурсу визначені рішенням Київради від 25.12.2015 № 746/746.

Другий етап проводиться, якщо серед претендентів, які подали заяви та додані до них документи на одне і те саме місце, жоден з претендентів не набрав 50 включно і більше балів.

Визначення переможця відбувається на конкурсних засадах за принципом зростання ціни від розрахованої у договорі щодо пайової участі в утриманні об'єктів благоустрою.

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу можливо отримати у робочому органі за телефоном: 234-23-62 або у години прийому щовівторка з 14:00 до 17:00та щоп’ятниці з 10:00 до 13:00, каб. 45, вул. Хрещатик, 32.

Конкурсні заяви планується розглянути на засіданні Комісії 10.04.2018 о 11:00 в будівлі Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (вул. Хрещатик, 32).

Файл документа: Перелік місць розміщення ТС на території Подільського району Києва.pdf


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/59270.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.