Головна  →  Новини  →  1 березня 2018, 10:06

Запрацював оновлений інформаційний ресурс про питання соціального захисту киян-учасників АТО

На веб-порталі КМДА запрацювала оновлена сторінка щодо соціального захисту учасників АТО, на якій кияни можуть отримати повну інформацію про діяльність міської адміністрації у цій сфері. Проект презентовано Київським міським центром допомоги учасникам АТО спільно із Радою ветеранів АТО.

Сторінка містить систематизовані нормативні акти з питань пільг і гарантій для учасників антитерористичної операції, а також інформаційні та дорожні карти із алгоритмами реалізації таких пільг як на рівні держави, так і на рівні міста. Також на сторінці подано вичерпний перелік рішень Київради та розпоряджень КМДА щодо соціального захисту учасників АТО у столиці. Зокрема, тут же розміщені й рішення Київради про відведення земельних ділянок.

Поточна робота щодо соціального захисту учасників АТО у Києві стає ще прозорішою, адже будь-який документ, що містить корисну для учасника АТО інформацію, потрапляє у відповідний розділ сторінки.

На сторінці також розміщені тематичні збірки стосовно реалізації державних і міських пільг та гарантій, оперативні звіти про діяльність міста у сфері допомоги учасникам АТО.

Через сторінку можна безпосередньо звернутися до Київради, КМДА або районних адміністрацій, залишити повідомлення, знайти контакти профільних установ і зразки необхідних документів.

Окрім того, у режимі «Єдиного вікна» працює Київський міський центр допомоги учасникам АТО, контакти якого містить відповідна сторінка.

Перейти до спискуВерсiя для друку