КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


26 лютого 2018

Про формування персонального складу Конкурсної комісії з присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України - міста-героя Києва

Розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 14 січня 2016 року №18 засновано премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України - міста-героя Києва.

Розпочато формування Конкурсної комісії з присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України - міста-героя Києва.

Заступник голови Київської міської державної адміністрації згідно з-розподілом обов'язків очолює Конкурсну комісію.

Персональний склад Конкурсної комісії формується з числа представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, провідних фахівців у сфері науки, освіти, культури, спорту, мистецтва, активістів молодіжного громадського руху, громадських діячів тощо.

Просимо надавати до 15 березня 2018 року пропозиції до складу Конкурсної комісії.

Пропозиції просимо надавати на електронну адресу [email protected] з позначкою «Конкурсна комісія - премія КМГ» та у паперовому вигляді за адресою м. Київ, бул. Шевченко, З, 405 каб. до 15 березня 2018 року включно.

Інформація за телефоном 067 388 44 66.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/59950.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.