Головна  →  Оголошення  →  14 березня 2018

Про конкурс Печерської РДА на право оренди нежитлових приміщень, які перебувають на балансовому утриманні комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» (пункти 1-4) та нежитлового приміщення, яке перебуває на балансовому утриманні комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Печерського району м. Києва (пункт 5)

Перелік об'єктів >>>

Конкурс відбудеться о 14 - 30 год 04 квітня 2018 року в приміщенні Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, яка розташована за адресою: м. Київ, вул. М. Омеляновича – Павленка, 15, фойє актової зали на 2 поверсі.

Конкурсна документація та інші матеріали оформляються відповідно до вимог додатку 2 до рішення Київської міської ради від 21.04.2015 № 415/1280.

Місце подання конкурсної документації: 01010, м. Київ, вул. М. Омеляновича – Павленка, 15 кім. 210 (пн. - чт. з 9-00 до 18-00, пт. з 9-00 до 16-45. Обідня перерва з 13-00 до 13-45).

Кінцевий термін подання конкурсної документації до 18-00 год 29 березня 2018 року.

Для участі у конкурсі

Претендент подає до підрозділу орендодавця, який здійснює реєстрацію вхідної кореспонденції, в запечатаному конверті з написом на «На конкурс», з відбитком печатки претендента у разі її наявності,прошнуровані та пронумеровані документи разом з описом. Поданий пакет документів повинен бути єдиний з послідовною нумерацією сторінок. До даного пакету документів не включається пропозиція щодо розміру орендної плати.

Дана пропозиція вноситься учасником конкурсу в день його проведення. На конверті з написом «На конкурс» претендент на право оренди зазначає інформацію про об’єкт, право оренди якого він має намір вибороти на конкурсних засадах.

Перелік документів та інших матеріалів, які подаються претендентом в конверті з написом «На конкурс»:

1.1) заява про участь у конкурсі та документи, зазначені в оголошенні про конкурс. Якщо претендент вже подавав заяву про оренду, яка стала підставою для оголошення конкурсу, після оголошення конкурсу він подає нові пропозиції відповідно до умов конкурсу;

1.2) пропозиції щодо виконання умов конкурсу, крім розміру орендної плати, пропозиція стосовно якого вноситься учасником конкурсу в день проведення конкурсу та подається в запечатаному конверті;

1.3) інформацію про засоби зв'язку з ним;

2) відомості про претендента:

2.1) для юридичної особи:

- документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;

- копії установчих документів (завірені заявником) та базовий витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, який виданий не більше як за 30 днів до дня подачі документів;

2.2) для фізичної особи:

- копію документа, що посвідчує особу, та належним чином оформлену довіреність на представника;

- за наявності відповідного статусу - базовий витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, який виданий не більше як за 30 днів до дня подачі документів;

- завірену належним чином копію декларації про доходи або звіту суб'єкта малого підприємництва - фізичної особи - платника єдиного податку.

3) документи, що засвідчують сплату авансової орендної плати.

Примітка.

Конкурсна документація учасників конкурсу має відповідати умовам конкурсу, які зазначені в цьому оголошенні, та чинному законодавству. Конкурсна документація та інші додаткові матеріали та пропозиції, оформлені не належним чином, будуть розглядатися, як загальна кореспонденція, що надійшла на розгляд до Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Конкурсна пропозиція.

Конкурсна пропозиція подається учасником конкурсу в день проведення конкурсув запечатаному конверті з написом «Конкурсна пропозиція». В конкурсній пропозиції має бути зазначено: найменування (ім’я та по-батькові) претендента, інформація про об’єкт оренди, пропозиція щодо розміру орендної плати за перший/базовий місяць оренди (без урахування ПДВ). Розмір орендної плати, зазначений у конкурсній пропозиції, не може бути меншим за розмір стартової орендної плати, зазначеної в оголошені про проведення конкурсу.

*Претендент на участь у конкурсі – потенційний учасник конкурсу, який подав конкурсну документацію;

*Переможець конкурсу – учасник конкурсу, який запропонував найвищий розмір орендної плати за перший/базовий місяць оренди із застосуванням принципу аукціону.

Перейти до спискуВерсiя для друку