Поскаржитися на нелегальних паркувальників можна на «гарячу лінію» КП «Київтранспарксервіс»

Водіїв, з яких вимагають готівку за паркування, закликають телефонувати на багатоканальну «гарячу лінію» за номером: 0-800-300-516. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов.

«Боротьба з нелегальними паркувальниками триває. Міська влада докладає максимум зусиль, щоб навести лад із парковками у столиці. Але поки громадяни самі не перестануть давати шахраям готівку, будь-які наші дії не матимуть успіху. Тому прошу всіх киян і гостей столиці залишати звернення та зауваження щодо діяльності нелегальних паркувальників на «гарячу лінію», – сказав Сергій Симонов.

Інформація з «гарячої лінії» потрапляє до служби безпеки КП «Київтранспарксервіс» і перенаправляється до правоохоронних органів.

Також Сергій Симонов звернув увагу на те, що у вихідні паркування в столиці безкоштовне. У будні за паркування можна розрахуватися чотирма способами: за допомогою паркомату, СМС, мобільних додатків або паркувального талона. Кожен водій може обрати найзручніший для себе.

Перейти до спискуВерсiя для друку