Головна  →  Оголошення  →  29 березня 2018

Про Національний конкурс наукових робіт «Роль молоді у розвитку місцевого самоврядування в Україні» до Дня Конституції України

Інститут політико-правових та релігійних досліджень у 2018 році до Дня Конституції України проводить Національний конкурс наукових робіт «Роль молоді у розвитку місцевого самоврядування в Україні».

Національний Конкурс проводиться за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення, Координаційної ради молодих юристів міста Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді; залучення молоді до розвитку місцевого самоврядування;створення умов для її творчого зростання; активізація науково-дослідної роботи студентів та аспірантів; дослідження громадянського суспільства, як важливого феномену; подальший науковий пошук з метою приближення розвитку українського суспільства до стандартів країн з розвиненими демократичними традиціями.

До участі у конкурсі запрошуються учні-члени Малої академії наук України, студенти вищих навчальних закладів України, аспіранти вищих навчальних закладів та наукових установ України.

Конкурс проходить з 12 березня по 28 червня 2018 року. Прийом конкурсних робіт здійснюється до 01 червня 2018 року.

Визначає переможців Експертна рада конкурсу, до якої входять провідні юристи, які внесли значний вклад у розвиток юридичної професії, науково-педагогічні працівники, представники Інституту політико-правових та релігійних досліджень, представники центральних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, та інші особи, які мають відповідні наукові знання.

Конкурсні роботи разом з заявками встановленого зразка та рецензією наукового керівника направляються у паперовому та електронному вигляді засобами поштового зв’язку УДППЗ «Укрпошта» на адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3) та на е-адресу (e-mail: [email protected]), з позначкою «На Конкурс».

Додаткова інформація: www.facebook.com/institute2015.

Оргкомітет:

Файл документа: Положення.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку