Головна  →  Новини  →  17 квітня 2018, 15:47

21 квітня через святкову ходу з передачею Кубків Ліги Чемпіонів та Ліги Чемпіонів УЄФА серед жінок буде обмежено рух транспорту центром міста

У столиці 21 квітня відбудеться святкова хода з передачею Кубків Ліги Чемпіонів та Ліги Чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Хода з передачею Кубків пройде вулицею Хрещатик від Майдану Незалежності до будівлі Київської міської державної адміністрації (Хрещатик, 36). У зв’язку з цим, 21 квітня з 00:00 до 24:00 буде заборонено рух транспортних засобів на вул. Хрещатик (від вул. Архітектора Городецького до вул. Богдана Хмельницького). Також у цей час буде обмежено рух транспорту на вул. Архітектора Городецького (від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик) та на вул. Прорізній (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик).

Про зміни у роботі маршрутів міського пасажирського транспорту на час проведення заходу буде повідомлено додатково.

Крім того, 12 травня з 11:00 до 19:00 на Софійській площі буде проведено представлення Кубку UEFA Champions League Kyiv Trophy Tour. Ці урочисті події сприятимуть популяризації здорового способу життя, активному відпочинку киян та заохоченню молоді до занять спортом.

Перейти до спискуВерсiя для друку