Головна  →  Новини  →  17 квітня 2018, 16:03

У столиці 22 квітня відкриється виставка живопису «Київські мотиви»

22 квітня у Київській міській державній адміністрації відкриється експозиція живопису сучасних українських митців, членів Міжнародної професійної спілки художників Костянтина та Світлани Шаповалових.

Експозиція «Київські мотиви» буде розміщена на другому поверсі Київської адміністрації перед Колонною залою (вул. Хрещатик, 36, 2-й пов.). Виставка триватиме з 22 квітня до 5 травня. Вхід безкоштовний.

Відвідувачі зможуть побачити серію картин «Київські мотиви» у стилі реалістичний імпресіонізм та фігуратив, що включатимуть міські, природні пейзажі та натюрморти. Основні риси художнього стилю – мажорний колорит, свобода, сміливість, характер мазку, спалах емоцій та водночас цілісна виваженість внутрішнього змісту і тонких нюансів сюжету.

Загалом творче подружжя провело 24 персональні виставки, останні з яких відбулись у Національному заповіднику «Софія Київська» та Національному музеї «Київська картинна галерея».

Варто зазначити, що Костянтин та Світлана Шаповалови є співорганізаторами багатьох культурно-просвітницьких і благодійних проектів. Живописні роботи митців знайшли поціновувачів як в Україні, так і за її межами та прикрашають не тільки приватні колекції, але й деякі державні та громадські установи.

Перейти до спискуВерсiя для друку