Головна  →  Новини  →  19 квітня 2018, 15:01

Уболівальників фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА перевозитимуть на матчі безкоштовно

Комунальні підприємства «Київпастранс» і «Київський метрополітен» визначені перевізниками щодо безкоштовного перевезення акредитованих осіб та вболівальників, які мають квитки на фінальні матчі Ліги Чемпіонів УЄФА та Ліги Чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018. Таке рішення ухвалила сьогодні Київрада. 

«Ми дозволили столичній підземці та міському пасажирському транспорту безкоштовно перевозити акредитованих осіб та тих, у кого є квитки на ці спортивні змагання. Мова йде про перевезення на матчі та з матчів. За це УЄФА, згідно із тристоронньою угодою, після змагань виплатить компенсацію. Загалом ми очікуємо близько 35 тисяч уболівальників», – прокоментував перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його інформацією, кошти від УЄФА за безкоштовне перевезення планується розподілити наступним чином: 75% – КП «Київпастранс», 25% – КП «Київський метрополітен».

Відтак, згідно із цією угодою, вболівальники, які матимуть квитки на матчі, зможуть безоплатно користуватись наземним пасажирським транспортом і метрополітеном протягом 36 годин (із 00:00 26 травня до 11:59 28 травня). Акредитовані ж особи матимуть змогу такого проїзду упродовж 7 діб (із 00:00 21 травня до 23:59 27 травня). Крім того, для перших і других працюватимуть безкоштовні тимчасові автобусні маршрути до Києва з міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Перейти до спискуВерсiя для друку