Головна  →  Новини  →  20 квітня 2018, 18:04

Відстежувати перекриття вулиць у зв’язку з півмарафоном цими вихідними можна буде через інтерактивну мапу

Відстежувати перекриття вулиць у зв’язку з проведенням спортивного заходу «Київський півмарафон «Nova Poshta Kyiv Half Marafon», який відбудеться у столиці цими вихідними, можна буде через інтерактивну мапу. Про це повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікативних технологій КМДА Юрій Назаров на своїй сторінці у Facebook.

«За допомогою інтерактивної мапи можна у режимі онлайн відстежувати заплановані та поточні перекриття, а також час їх дії, що дає змогу заздалегідь спланувати маршрут і уникнути незручностей із проїздом у районі проведення заходів», – повідомив Юрій Назаров.

Інтерактивна мапа перекриттів розроблена у рамках співробітництва «Kyiv Smart City» із навігаційною системою «Waze Киев» та знаходиться за посиланням: https://goo.gl/KMck9C (доступна також із мобільних пристроїв).

Окрім того, за інформацією Юрія Назарова, усі перекриття будуть автоматично враховані при побудові маршрутів через мобільний додаток «Waze», що зробить навігацію Києвом у дні заходів ще зручнішою.

Раніше повідомлялося, що 22 квітня з 09:00 до 14:00 відбудеться спортивно-масовий захід «8-й Київський міжнародний півмарафон».

У звʼязку із цим, 22 квітня з 08:00 до 14:00 буде обмежено рух усіх видів транспортних засобів за маршрутом марафону: Контрактова площа – вулиця Петра Сагайдачного – Боричів узвіз – вулиця Набережно-Хрещатицька – Набережне шосе – Гаванській міст – вулиця Набережно-Рибальська – міст Північний – вулиця Труханівська – Парковий міст – Набережне шосе – вулиця Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – вулиця Петра Сагайдачного – Контрактова площа.

Крім того, з 05:00 21 квітня до 22:00 22 квітня обмежать рух усіх видів транспортних засобів на Контрактовій площі для монтажу та демонтажу сцени та спеціальних конструкцій.

Про роботу громадського транспорту 21-22 квітня під час проведення у столиці півмарафону можна прочитати тут.

Перейти до спискуВерсiя для друку