Головна  →  Новини  →  23 квітня 2018, 14:42

Цими вихідними на вулично-дорожній мережі столиці тривали роботи з фрезерування, ремонту дорожнього одягу та облаштування нового покриття

Цими вихідними дорожники виконували широкий спектр робіт на об’єктах реконструкції та капітального ремонту: від фрезерування, ремонту основи дорожнього одягу, зливоприймачів та оглядових колодязів до влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття і влаштування нового покриття тротуарів з ФЕМів. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Зокрема, зазначені роботи тривали на вулицях Олени Теліги, Алма-Атинській, Сімʼї Кульженків, Володимирській, Ярославів Вал, Набережному шосе, бульварі Вернадського, проспекті Тичини, транспортній розв’язці на перетині проспекту Комарова та бульвару Вацлава Гавела, проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила, проспекту Перемоги та вулиці Щербаківського.

Також цими вихідними було проведено роботи з поточного ремонту. Так, автодорівці ремонтували дорожнє покриття на вулиці Еспланадній, проспекті  Голосіївському, шляхопроводі через залізничні колії на перетині проспекту Космонавта Комарова з проспектом Леся Курбаса та інших об’єктах вулично-дорожньої мережі столиці.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку