Головна  →  Новини  →  25 квітня 2018, 16:16

На низці столичних вулиць поновили елементи дорожньої розмітки

Упродовж минулого тижня, враховуючи сприятливі погодні умови, підрядні організації розпочали роботи з поновлення дорожньої розмітки на тих ділянках вулично-дорожньої мережі, де вона не витримала гарантійний термін зносостійкості. Зокрема, вже поновлено елементи дорожньої розмітки на вулицях Березняківській, Юрія Шумського, Курнатовського,  Милославській та інших. КК «Київавтодор» постійно веде претензійну роботу з підрядними організаціями. Це стосується як випадків неякісного виконання дорожньо-ремонтних робіт, так і нанесення дорожньої розмітки.

Наразі також тривають тендерні процедури щодо визначення підрядної організації для виконання робіт із поновлення дорожньої розмітки на вулично-дорожній мережі столиці у 2018 році.

Планова щорічна робота комунальної корпорації «Київавтодор» у напрямі збільшення обсягів робіт із нанесення холодного двохкомпонентного пластику дає свої результати. Уже на сьогодні не потребують щорічного оновлення розмітки основні магістралі міста: бульвари Лесі Українки, Дружби Народів, Тараса Шевченка, проспекти Академіка Глушкова, Миколи Бажана, Перемоги, вулиці Володимирська, Саперно-Слобідська, Кільцева дорога та багато інших.

Перейти до спискуВерсiя для друку