Головна  →  Новини  →  26 квітня 2018, 15:42

У Києві відбудеться другий фестиваль «MotoOpenFest»

У столиці 15–17 червня у парку «Муромець» Деснянського району відбудеться другий фестиваль «MotoOpenFest». Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Фестиваль відбудеться за ініціативи громадської організації «Федерація мотоциклетного спорту України» та має на меті популяризувати мотоспорт, а також культуру та безпеку руху на дорозі, активний спосіб життя у поєднанні з українською національною культурою та туристичною привабливістю Києва. Під час проведення фестивалю глядачі зможуть побачити на головній сцені виступи популярних закордонних та українських музичних колективів, долучитися до захопливого світу мотоспорту.

Деснянська районна державна адміністрація, КО «Київзеленбуд» та Департамент міського благоустрою КМДА мають здійснити необхідні для проведення другого фестивалю «MotoOpenFest» заходи зі створення відповідних мототрас та облаштування прилеглої до заходу території, ремонту пішохідних доріжок і сходів на схилах парку «Муромець» тощо.

Крім того, столична держадміністрація звернеться до Головного управління Національної поліції у м. Києві та Управління патрульної поліції у м. Києві Департаменту патрульної поліції з проханням забезпечити заходи громадської безпеки та охорони громадського порядку під час проведення Другого фестивалю «MotoOpenFest», а також супроводження учасників фестивалю до парку «Муромець» за окремо узгодженим маршрутом.

Фінансування Другого фестивалю «MotoOpenFest» здійснюватиметься у межах загального обсягу асигнувань, передбачених у бюджеті Києва на 2018 рік на відповідні цілі, а також за рахунок залучених у встановленому порядку коштів.

Нагадаємо, що торік участь у цьому фестивалі взяло 100 спортсменів, які змагалися у кількох дисциплінах за Кубок Києва із кільцевих мотоперегонів (Grandprix Open Cup і Supermoto Open Cup) та Time Attack – перегонів за найкращий час кола.

Перейти до спискуВерсiя для друку