Головна  →  Новини  →  27 квітня 2018, 11:45

У Києві реконструюють приміщення дитячого садка, де раніше функціонувала гімназія

На вул. Генерала Тупікова, 27 у Соломʼянському районі реконструюють будівлю для розміщення дошкільного навчального закладу. Техніко-економічні показники цієї реконструкції затверджено розпорядженням КМДА.

Зокрема, передбачені надбудова ще одного, третього, поверху до існуючої будівлі, добудова приміщень, перепланування та заміна функціонального призначення існуючих приміщень.

За цією адресою у двоповерховій будівлі раніше функціонувала гімназія «Ерудит», яка з 1 вересня 2017 року переїхала до нової школи на вул. Тетяни Яблонської, 12. Вивільнене приміщення облаштують під дитсадок для 126 дітей.

У добудові планується розміщення басейну, приміщень для гурткової роботи, спортивного та актового залу, технічні приміщення. На території планується створення майданчиків для рухливих ігор і бігова доріжка з безпечного та екологічно чистого гумового матеріалу.

Реконструкцію мають завершити протягом 13,5 місяців за рахунок бюджетних коштів у рамках Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки.

Перейти до спискуВерсiя для друку