Головна  →  Новини  →  7 травня 2018, 15:14

Цієї суботи у столиці відбудеться фінальна частина відбору до збірної України Ігор Нескорених

Цього травня українська столиця вдруге приймає фінальну частину відбору до збірної України Ігор Нескорених – Національних Ігор для поранених воїнів. Захід відбудеться у суботу, 12 травня, та охопить кілька локацій, повідомляють організатори.

За 15 місць у команді, яка представить Україну на Invictus Games 2018 року в Сіднеї, на національних змаганнях боротимуться 175 ветеранів та військовослужбовців із усієї країни.

Урочисте відкриття Ігор відбудеться о 9:00 на стадіоні «Піонер» (вул. Туполєва, 22-Д). Уже о 10:00 тут почнуться змагання із легкої атлетики (біг, стрибки у довжину, штовхання ядра), стрільби з лука та пауерліфтингу, які триватимуть до 16:00.

Також Ігри охоплять ще дві локації — Труханів острів, де з 11:00 до 16:00 проходитимуть велосипедні перегони на 6 км, а також басейн ЦСК ЗС України (пр-т Повітрофлотський, 6), де з 11:00 відбудуться змагання із плавання.

О 18:00 всі учасники змагань знову зберуться на стадіоні «Піонер» для церемонії нагородження, де назвуть імена переможців у кожній із восьми дисциплін – саме з них у подальшому буде обрано остаточний склад збірної.

Команда Ігор Нескорених в Україні радо запрошує всіх охочих підтримати учасників національних змагань на їхньому шляху до великого міжнародного турніру. Вхід на всі локації змагань для глядачів традиційно безкоштовний.

Слідкувати за новинами відбору можна на офіційній сторінці Ігор Нескорених в Україні та у Facebook.

Нагадаємо, Ігри Нескорених – засновані Принцом Гаррі міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку.

Перші Ігри відбулися 2014 року в Лондоні та стали яскравим свідченням того, на що здатні військові, які захищають свою країну, і наскільки незламною є їхня воля до життя. У 2016 році успіх лондонських змагань повторили Ігри в Орландо, 2017 року ігри пройшли в Торонто, а вже 2018 року військові спортсмени вчетверте зустрінуться в Сіднеї.

Перейти до спискуВерсiя для друку