КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


11 травня 2018

У столиці пройшло жеребкування чемпіонату Європи-2018 з міні-футболу – Микола Поворозник

У Києві пройшло жеребкування чемпіонату Європи-2018 з міні-футболу. В офіційній процедурі жеребкування взяли участь керівники ФФУ, а також почесні гості: президент Європейської федерації міні-футболу Давід Тібор, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, президент Федерації міні-футболу України Євгeн Донцов та голова Київської міської федерації футболу Анатолій Дeм’янeнко.

«Україна на правах господаря турніру одразу потрапила в групу А та в суперники отримала Чорногорію, Словакію, Італію та Бельгію», – розповів Микола Поворозник.

За його словами до групи В потрапили: Румунія, Іспанія, Англія, Ізраїль, Австрія, до групи С – Боснія і Герцоговина, Казахстан, Болгарія, Ірландія, та Албанія, і до групи D потрапили Чехія, Венгрія, Сербія, Турція та Азербайджан.

«Україна вперше в історії прийматиме європейський форум. Сотні тисяч прихильників із європейських країн вболіватимуть за учасників змагань із масового футболу. Впевнений, що місто проведе захід на високому рівні!» – наголосив Микола Поворозник та нагадав, що турнір, у якому візьмуть участь збірні 20 країн, проходитиме з 12 до 18 сeрпня 2018 року на цeнтральному стадіоні з міні-футболу в центрі масового та дитячого футбольного парку «Місто Спорту» (Гідропарк, м. Київ).

Він зауважив, що Чемпіонат Європи серед збірних команд із масового футболу проводиться з 2011 року і вже проходив у Греції, Угорщині, Чехії, Македонії, Молдові, Словенії та Хорватії.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/62379.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.