Головна  →  Новини  →  16 травня 2018, 16:38

Віталій Кличко зустрівся з Почесними громадянами міста Києва та обговорив із ними питання розвитку міста

Мер столиці Віталій Кличко зустрівся з Почесними громадянами міста Києва. Він подякував їм за внесок у розвиток та міжнародний авторитет української столиці.

Сьогодні у Києві мешкають 34 видатних особистості, які відзначилися у розвитку економіки, науки та освіти, культури і мистецтва, охорони здоров’я, у благодійній та громадській діяльності.

«Звання «Почесний громадянин міста Києва» є свідченням визнання ваших заслуг перед громадою столиці. Кожен із вас є авторитетом у своїй сфері. Вас поважають, до вас дослухаються. І з вас бере приклад молодь, яка змінюватиме нашу країну. Зважаючи на ваш досвід, я готовий вислухати і обговорити пропозиції щодо розв’язання проблемних питань у нашому місті», – сказав мер Києва.

Віталій Кличко розповів про те, що вдалося зробити у столиці та про плани на найближчих кілька років.

«Ви бачите, як поступово змінюється столиця! Ми продовжуємо масштабний ремонт доріг. Будуються нові школи та дитячі садки. Оновлюються лікарні. У місті багато уваги приділяється спорту. Подивіться, як по-новому виглядають парки та сквери Києва. І це, зокрема, заслуга громади міста. І ваша – у тому числі», – зазначив Віталій Кличко.

Під час зустрічі було висловлено багато пропозицій щодо розвитку міста. Зокрема, щодо культурної та просвітницької роботи. Віталій Кличко дав доручення опрацювати всі зауваження та побажання Почесних громадян. І виступив із ініціативою про створення «Ради Почесних громадян Києва», яка б акумулювала й опрацьовувала корисні для столиці ідеї.

Звання «Почесний громадянин міста Києва» присвоюється рішенням Київської міської ради щорічно напередодні Дня Києва. Цим званням нагороджують людей, заслуги яких визнані територіальною громадою столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку