КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


16 травня 2018

Сергій Симонов: «Обраний проект реконструкції Шулявського шляхопроводу відповідає сучасним вимогам»

Роботи з реконструкції Шулявського шляхопроводу мали розпочатись ще рік тому. Відкладати і надалі початок робіт не можна, оскільки йдеться про безпеку киян та гостей міста. У профільному департаменті КМДА заявляють, що затверджений проект реконструкції розв’язки відповідає сучасним вимогам і оптимізує транспортний рух на цій ділянці. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов.

«Спеціалісти нашого Департаменту вивчили автомобільний потік у пікові години навантаження на розв’язку, і розрахунки показують, що той проект, який затвердила Містобудівна рада, має достатній запас на майбутнє.  Разом з тим зауважу, що цю магістраль достатньо часто використовують для проїзду транзитного транспорту, і ми робимо все, аби забезпечити можливість проїзду такого транспорту не через центр міста. Саме ця робота є пріоритетною, і її виконання розвантажить багато магістралей у Києві, у тому числі Шулявський шляхопровід», – заявив Сергій Симонов.

Директор Департаменту підкреслив, шо спеціалісти його підрозділу цілком усвідомлюють всю відповідальність за реалізацію проекту і фахово довели правильність ухваленого проекту.

«Ця розв’язка – це цілий комплекс, який включає прилеглі території та інженерні мережі, і ми повинні відповідально підходити до цього будівництва. Тому це питання було розглянуто комплексно, і обрано той варіант, який задовольнить не тільки автомобілістів, а й служби, що відповідають за інженерію, та киян, які мешкають у сусідніх із розв’язкою мікрорайонах», – підкреслив Сергій Симонов.

У Департаменті зазначили, що якби роботи було розпочато в минулому році, то сьогодні вони вже були б на завершальній стадії.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/62454.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.