КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


17 травня 2018

Стартувало громадське обговорення проекту розпорядження щодо зміни тарифів на проїзд у громадському транспорті Києва

Департамент економіки та інвестицій КМДА повідомляє, що 17 травня на Єдиному веб-порталі територіальної громади міста Києва стартувало громадське обговорення проекту розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху».

Триватиме громадське обговорення із 17 травня до 3 червня 2018 року.

Думку киян вивчатимуть шляхом електронних консультацій на офіційному веб-порталі КМДА. Окрім того, передбачено зустріч із громадськістю, про час і дату якої буде повідомлено додатково.

Із детальною інформацією щодо перегляду тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху, можна ознайомитися за посиланням: http://dei.kievcity.gov.ua/content/informaciya-shchodo-pereglyadu-taryfiv-na-perevezennya-pasazhyriv-i-vartosti-proiznyh-kvytkiv-u-miskomu-pasazhyrskomu-transporti-yakyy-pracyuie-u-zvychaynomu-rezhymi-ruhu-u-2018-roci.html.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/62477.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.