КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


17 травня 2018

У Дарницькому трамвайному депо відбулися навчання із пожежної безпеки

Сьогодні у Дарницькому трамвайному депо відбулися навчання із пожежної безпеки, повідомили у КП «Київпастранс». Співробітники Державної пожежно-рятувальної частини та Невідкладної медичної допомоги Дніпровського району провели планові навчання для працівників структурного підрозділу КП «Київпастранс». Навчання очолював начальник Дніпровського районного Управління ГУ ДСНС України у місті Києві, полковник Цивільного захисту Ігор Шилохвост.

Мета заходу – швидке та правильне реагування, злагодженість дій працівників КП «Київпастранс» на випадок виникнення пожежі у будівлі, на території підрозділу та у транспортному засобі.

Навчання проходило у 2 етапи – теоретична та практична частина. Зокрема, під час останньої рятувальники відпрацювали дії під час гасіння пожежі як у приміщенні (на території депо), так і в рухомому складі громадського транспорту. Також продемонстрували евакуацію співробітників підприємства, які знаходилися на 3-му поверсі адмінбудівлі Дарницького депо. На місці працювали й кінологи.

«Підприємство організовує такі навчання для розумного та швидкого реагування працівників під час пожежі. Кожен зі співробітників має насамперед зберігати спокій, забезпечити безпеку пасажирів і мінімізувати ризики пошкодження транспортного засобу, вміло та швидко надати першу медичну допомогу. Адже безпека наших пасажирів – понад усе», – зазначив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

У «Київпастрансі» також нагадали, що кожен трамвайний вагон обладнано порошковим вогнегасником, проте існують випадки, коли хулігани виводять їх із ладу або викрадають. Тому підприємство закликає пасажирів бути свідомими: якщо ви мимоволі стали свідками подібної ситуації – звертайтесь до Національної поліції та до КП «Київпастранс».


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/62482.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.