КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


17 травня 2018

До 1 червня у парку «Наталка» завершать другу чергу ремонтних робіт – Микола Поворозник

До першого червня у парку «Наталка» завершать другу чергу ремонтних робіт. Про це під час інспекції об’єкту повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Минулого року міська влада презентувала реконструйований парк «Оболонь»,  який став еталоном в роботі над парковим господарством міста. В планах міста провести капремонт у Сирецькому парку, парку Перемога, парку Партизанської слави, у Відрадному парку, у парку Совські ставки, парку Генерала Ватутіна, Куренівському парку, Печерському ландшафтному парку та продовжити ремонтні роботи в другій чергі Парку «Наталка». Кожен об’єкт матиме свій особливий дизайн та архітектурні особливості з урахуванням його розташування», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, у парку «Наталка» наразі ведуться роботи з укріплення берегу, влаштування зручних пішохідних та транспортних комунікаційних зв’язків різноманітної структури – вхідні сходи, пандуси для людей з інвалідністю та малорухливих верств населення з відповідним покриттям.

«Окрім цього, буде влаштовано довговічне покриття мощення бруківки доріжок та майданчиків фігурними елементами, металеві декоративні огородження вздовж підпірних стін, будуть встановлені лави, сміттєві урни, сезонні вазони озеленення, система поливального водопроводу. Для відпочиваючих облаштують паркові павільони, громадські туалети, сучасні обладнані дитячі майданчики, спортивні майданчики та гімнастично-тренажерний майданчик», – зазначив Микола Поворозник.

Він окремо додав, що при капітальному ремонті  парку враховуються потреби та захоплення усіх мешканців.

«У парку кожен знайде для себе місце для розваг. Це і спортивні майданчики, й ігрові майданчики для дітей, лави з тіньовими навісами для більш дорослих відвідувачів парку, та майданчики для проведення культурних заходів. Окрім того, буде організована сцена для проведення майстер класів, перфомансів, невеликих концертів живої музики, кінотеатр під відкритим небом. Проектом передбачені й  майданчики для розміщення тимчасових споруд з продажу кавових напоїв, модульний біотуалет, амфітеатр, оглядовий майданчик та майданчики відпочинку» – підсумував Микола Поворозник.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/62483.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.