Головна  →  Новини  →  18 травня 2018, 19:35

Віталій Кличко привів до сесійної зали Київради дітей зі Львівщини

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з групою дітей зі Львівщини, які відвідали столицю. Зокрема, до Києва за сприяння депутата від «УДАРу» Богдана Дубневича завітали 70 дітей із Пустомитівського району Львівської області.

Окрім екскурсії столицею, школярам влаштували також екскурсію київською мерією, а в залі засідань Київради з дітьми поспілкувався мер Києва Віталій Кличко. Він розповів, що в юності був екскурсоводом  і дуже добре знає історію Києва. «Знаю про Київ достатньо багато і переконаний, що це одне з найкращих міст у світі», – сказав Віталій Кличко. Він розповів дітям легенду про заснування Києва, а також про сучасні зміни у столиці.

Віталій Кличко наголосив, що згодом у столиці буде встановлений пам’ятник Іллі Муромцю в однойменному парку. Крім того, кияни та гості столиці вже днями побачать оновлену Володимирську гірку. Мер нагадав, що минулого року в столиці відкрили парк «Наталка», який нині є «золотим стандартом» зелених зон, а згодом у Києві з’являться ще 10 таких сучасних парків в різних районах.

Віталій Кличко підкреслив, що сьогодні дуже важливо не втрачати часу і втілювати зміни в країні, у кожному місті. «Ваше завдання – гарно вчитися і наполегливо працювати. І тоді ваші мрії обов’язково стануть реальністю», – сказав Віталій Кличко дітям.

Після зустрічі Віталій Кличко та діти зі Львівщини зробили спільне фото.

 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку