Головна  →  Новини  →  22 травня 2018, 15:16

У парку «Перемога» триває капітальний ремонт – Микола Поворозник

 

У столичному парку «Перемога» триває капітальний ремонт, роботи виконано на 80%. Про це під час інспекції об’єкту повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Парк «Перемога» – один із знакових об’єктів, який цього року отримає нове життя і буде радувати киян та гостей міста. Тут з’явиться будинок садівника, дитячий майданчик та вбиральня. Заплановано встановити декоративні елементи паркового дизайну вхідної зони та облаштувати кілька тематичних зон: прогулянкову, спортивну, дитячу та зону тихого відпочинку», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, у парку облаштують пішохідні доріжки та алеї з тротуарної плитки ФЕМ, встановлять сучасні лави, урни та альтанки.

«Для прихильників активного відпочинку проектом капітального ремонту передбачено волейбольний, баскетбольний та workout-майданчики. Обов’язково в рамках виконання робіт фахівці врахують потреби цільових груп відвідувачів парку – маломобільних груп населення, а також людей різного віку. Заплановано влаштування системи відеонагляду в парку», – зазначив Микола Поворозник.

Перейти до спискуВерсiя для друку