Головна  →  Новини  →  25 травня 2018, 18:48

Віталій та Володимир Клички взяли участь у Турнірі чемпіонів зірок Ліги чемпіонів УЄФА

Мер Києва Віталій Кличко та його брат Володимир взяли участь у Турнірі чемпіонів, який відбувся на полі містечка «Фестивалю чемпіонів» на Хрещатику. УЄФА традиційно проводить це змагання у рамках фіналів Ліги Чемпіонів, які цьогоріч приймає столиця України. Утім, уперше в історії, участь у турнірі брали не дві команди, як зазвичай, а чотири: легенди Мадридського «Реалу», легенди «Ліверпулю», збірна зірок Ліги Чемпіонів та команда друзів Андрія Шевченка.

Віталій Кличко виступав тренером команди Андрія Шевченка. А його брат Володимир стояв на воротах. Володимир Кличко вже не вперше грав в одній команді з Андрієм Шевченком, тож поділився своїм досвідом у цьому виді спорту.

«Тут як у боксі, головне – не пропустити! – сказав Володимир Кличко. – Дуже приємно що у Києві відбуваються такі великі події, як фінал Ліги Чемпіонів, Євробачення. Від цього перш за все виграє місто».

Мер столиці, хоч і не грав на полі, показав себе гарним тренером. Команда друзів Андрія Шевченко пробилася у фінал, обігравши збірну зірок Ліги Чемпіонів.

«Мені дуже приємно що Андрій Шевченко запросив нас із Володимиром до його команди! Це, звичайно, занадто сказано, що ми сильні у футболі. Ми вправніші з братом у боксі. Але, обіцяю, боксерські навички сьогодні не застосовувати. Матчі у нас символічні. І переможе все одно наша дружба і наша любов до футболу!» – підкреслив Віталій Кличко.

Під час турніру гравців палко підтримували фанати футболу. Їх на Хрещатику зібралося кілька тисяч. Глядачі містечка «Фестиваль чемпіонів» побачили у грі таких легендарних футболістів як: Роберто Карлос, Луіш Фігу, Клод Макелеле, Девід Джеймс, Стів Макманаман, Луіс Гарсія, Ія Андрущак, Євген Левченко, Сергій Ребров та багато інших. 

«Кожне прізвище – це ціла історія. Історія про те, як люди, завдяки наполегливій праці досягли успіху. Зірками не народжуються – це наполеглива, важка щоденна робота. Своїм прикладом вони заохочують мільйони людей займатися спортом. Я впевнений – десь тут, поруч, на гру своїх кумирів дивитимуться майбутні зірки українського футболу», – зазначив мер Києва.

Перемогу в турнірі поділили команда друзів Шевченка та легенди «Реалу».

Наприкінці матчу мер столиці Віталій Кличко закликав вболівальників також підтримати фіналістів Ліги Чемпіонів, які ввечері 26 травня зійдуться на полі НСК «Олімпійський».

Перейти до спискуВерсiя для друку