Головна  →  Новини  →  26 травня 2018, 21:10

Віталій Кличко: «Вболівальники і «Ліверпуля», і «Реала» вражені Києвом»

Віталій Кличко: «Вболівальники і «Ліверпуля», і «Реала» вражені Києвом»

Вболівальники і «Ліверпуля», і «Реала» дуже вражені Києвом і тією атмосферою, яка панує у місті. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Футбол-1», який веде сьогодні мовлення зі студії на НСК «Олімпійський».

За словами мера, він мав нагоду поговорити з фанатами і чув від них тільки позитивні відгуки.

«Більше 50 тисяч  вболівальників з різних країн приїхали до Києва. Навіть не кожен з них має квиток на матч, але вони приїхали відчути атмосферу свята. Велика кількість людей перебуває у містечках, які облаштовані в столиці для вболівальників, – заявив Віталій Кличко.  – Гості вражені тим, яке красиве наше місто. І наше завдання – аби кожен, хто побував у Києві, захотів ще раз приїхати сюди».

За словами Віталія Кличка, також була вирішена проблема з трансфером вболівальників з Англії. Мер Києва був на постійному зв’язку з мером Ліверпулю, щоб владнати проблеми, які виникали.

«Дуже багато уваги приділено безпеці на вулицях столиці. Нині всі правоохоронні органи працюють у посиленому режимі. Понад 10 тисяч співробітників поліції, національної гвардії забезпечують дотримання порядку в столиці», – зазначив мер.

Відповідаючи на питання, за кого Віталій Кличко буде сьогодні вболівати, мер відповів, що він відданий «Динамо» Київ. І припустив, що колись у фіналі Ліги Чемпіонів зіграє його улюблена команда.

Також Віталій Кличко підкреслив, що проведення таких великих змагань, як фінал Ліги Чемпіонів, спонукає молодь більше займатися спортом.

Перейти до спискуВерсiя для друку