Головна  →  Новини  →  27 травня 2018, 13:43

Віталій Кличко: «Київ довів, що може проводити заходи світового рівня. Такої ж думки і президент УЄФА» (+відео)

Віталій Кличко: «Київ довів, що може проводити заходи світового рівня. Такої ж думки і президент УЄФА» (+відео)

Київ, успішно провівши фінал Ліги Чемпіонів, довів, що може організовувати заходи світового рівня. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко коментуючи те, наскільки місто впоралося з проведенням великого футбольного свята.

«Сьогодні я можу сказати, що все відбулося дуже добре. Так, ми хвилювалися, адже подій подібного рівня в Києві, в Україні до цього не відбувалося. Але ми доклали всіх зусиль, ретельно готувалися, і ми впоралися», – наголосив  Віталій Кличко.

Мер столиці подякував правоохоронцям за злагоджену і професійну роботу. «Я дякую і керівництву МВС, Національній поліції, СБУ за їхню роботу під час такої великої події. Дякую кожному правоохоронцю, який забезпечував порядок у місті. Це було надзвичайно важливо», – наголосив Віталій Кличко.

Сьогодні мер зустрівся з президентом УЄФА Александром Чеферіном і обговорив з ним підсумки проведення фіналу Ліги Чемпіонів. Александр Чеферін зазначив високий рівень організації усіх заходів. «Хотів би подякувати Києву і меру Віталію Кличку за відмінну організацію фінальних матчів Ліги Чемпіонів. Не треба забувати, що це – найбільша спортивна подія світового рівня, яку нелегко організувати. І вчора, і в попередні дні не було жодної помилки. Спасибі за все. Дякую за гостинність. Я переконаний, принаймні половина вболівальників повернуться до Києва знову», – зазначив Александр Чеферін.

Він також додав, якщо місто змогло прийняти таку велику подію, як фінал Ліги Чемпіонів, воно зможе організувати будь-яку подію.

«Фінал Ліги чемпіонів – це найбільша подія, тому ви точно зможете», – сказав президент УЄФА.

Володимир Кличко влаштував сьогодні для Александра Чеферіна екскурсію в музей братів Кличків.

Перейти до спискуВерсiя для друку