Головна  →  Новини  →  12 червня 2018, 11:09

КП «Київпастранс» підсилює перевірки оплати проїзду

Працівники Служби організації збору та обліку виручки КП «Київпастранс» разом із працівниками Національної поліції України регулярно проводитимуть спільні рейди. За словами заступника голови КМДА Дмитра Давтяна, вони перевірятимуть пасажирів наземного громадського транспорту на наявність проїзних квитків та чинність документів, які дають право на пільговий проїзд у транспорті.

Маршрути та час перевірок кожного разу змінюватимуться. Таким чином, вважає Дмитро Давтян, є можливість охопити максимальну кількість напрямків і зрозуміти реальну картину із пільговиками та системними порушниками.

«Наша мета – виховання культури у пасажирів, взаємна повага тих, хто перевозить і тих, кого перевозять. Зробити це непросто, і перевірки сприяють загальній дисципліні», – переконаний профільний заступник голови КМДА.

Як зазначив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко, спільні рейди зменшать кількість «зайців» та захистять працівників підприємства від прикрих випадків, коли зазначені пасажири вдаються до агресивних дій, щоб не платити за проїзд.

«Ми закликаємо киян та гостей столиці бути свідомими та своєчасно сплачувати за проїзд у наземному громадському транспорті», – закликав він.

Нагадаємо, працівники КП «Київпастранс» мають право на штрафні санкції стосовно безквиткових пасажирів, співробітники поліції ж перевіряють справжність документа, який надає право на пільговий проїзд.

Перейти до спискуВерсiя для друку