КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


13 червня 2018

16 червня киянкам розкажуть, чому власний бізнес – цілком жіноча справа

«Цілком жіноча справа: власний бізнес» – така тема лекції-практикуму, яку прочитає 16 червня о 15:00 у Колонній залі КМДА Nadya Pereviznyk – співвласниця і натхненниця «PR Bar»; незалежна спеціалістка із комунікацій, маркетингу і PR; членкиня команди міжнародної конференції «TEDxKyiv»; менторка «Google Women Digital Academy» (інкубатору для стартапів).

Під час виступу Надія Перевізник розкаже, про:

1. Мотив. Для чого починати свою справу? Або чому підприємництво – це не лише фінансовий прибуток.

2. Страхи і реальність: чого насправді слід боятися, а що є міфами.

3. Важливість планування та фіксації цілей, очікувань, результатів.

4. Жінка у бізнесі або чому не обов'язково ставати чоловіком у спідниці.

5. Персоналізація і публічність у бізнесі: за і проти.

Також спікером заходу стане успішний бізнесмен  Олексій Шершньов (Alexey Shershnev) – власник медичної клініки «Ilaya», у якій відновлюють кісткову структуру з власних клітин пацієнтів; засновник соціальних проектів «Біотех-реабілітація поранених» і «Банк шкіри»; член Громадської Ради при Міністерстві охорони здоров’я України.

Олексій Шершньов під час свого виступу розповість, як перемогти у конкурентному світі бізнесу. Зокрема, поділиться історією успіху бізнесу, розповість про шляхи обрання бізнес-ідеї, перевірки її на життєздатність, вибір цільової аудиторії. Також спікер говоритиме про бізнес-план та стратегічне планування фінансів, основи фандрайзингу та самоменеджмент підприємця.

Нагадаємо, що лекції відбудуться у межах проекту «Успіх кожної жінки: Розпочни свій бізнес вже сьогодні!». Проект реалізується громадською організацією «Жіноча ліга» за підтримки КМДА для широкого залучення жінок до здійснення підприємницької діяльності, підвищення рівня знань і навичок жінок щодо підприємницької діяльності, розширення мережі їхніх контактів, а також запровадження експертного консультування тих жінок, які бажають розпочати власний бізнес.

 

Програма заходу:

14:30-15:00 – реєстрація;

15:00-16:30 – виступ Олексія Шершньова «Як перемогти у конкурентному світі бізнесу»;

16:30-17:00 – перерва на каву;

17:00-18:30 – виступ Наді Перевізник «Цілком жіноча справа: власний бізнес»;

18:30-19:00 – неформальне спілкування.

 

Участь у події безкоштовна.

 

Попередня реєстрація є обов’язковою та здійснюється за посиланням:

http://womensleague.org.ua/uk-UA/Kalendar-podij/Uspih-kozhnoi-zhinky-Rozpochny-svij-biznes-vzhe-sogodni-Nadya-Pereviznyk-ta-Oleksij-.aspx?ID=20

 

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 2-й поверх, Колонна зала КМДА.

 

Довідково.

19 травня у Києві стартував цикл безкоштовних інформаційно-мотиваційних заходів для жінок, які хочуть започаткувати власну справу: «Успіх кожної жінки: розпочни свій бізнес вже сьогодні!».

Спікерами першої лекції-практикуму виступили власниця незалежного бізнес/медіа бюро «еkonomika+» Ірина Рубіс та успішна українська гастроекспертка та рестораторка Вікторія Пархоменко.

Участь у лекції-практикумі взяло майже 200 активних та цілеспрямованих жінок, які мали бажання дізнатися більше про ведення підприємницької діяльності, започаткування власної справи та «секрети успіху» підприємниць, що власними силами побудували свій бізнес.

2 червня відбувся другий захід у межах проекту. Своїми історіями успіху, знаннями та практичними порадами поділилися Денис та Тетяна Суховій – засновники та власники пекарні «Chef Bakery» та проекту «Denys Suhoviy Bakery School»; а також Світлана Івахова – міжнародна суддя кавових змагань, експертка у галузі оцінки якості зеленого зерна, власниця бренду кави «ISLA».


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/62849.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.