Головна  →  Новини  →  15 червня 2018, 10:31

У «Київтеплоенерго» розповіли про процедуру укладання договорів на постачання тепла і гарячої води

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» закликає бюджетні установи та інші категорії споживачів теплової енергії та послуг централізованого опалення і гарячого водопостачання у нежитлових приміщеннях вчасно укласти угоду з новим виконавцем послуг – КП «Київтеплоенерго». Зробити це можна за спрощеною процедурою у Центрі договірної роботи, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Будівельників, 25. Центр працює у будні дні: понеділок-п’ятниця, із 08:00 до 17:00.

Процедуру переукладання договорів та інші питання щодо роботи із КП «Київтеплоенерго» обговорили у комунальному підприємстві 12 червня під час робочої зустрічі з керівниками Департаменту житлово-комунальної інфраструктури та представниками управлінь освіти, охорони здоров’я, фінансів та соціального захисту районних в місті Києві державних адміністрацій.

За інформацією директора СП «Енергозбут» КП «Київтеплоенерго» Костянтина Лопатіна, комунальне підприємство спільно із Департаментом житлово-комунальної інфраструктури та іншими підрозділами і департаментами КМДА працюють над тим, щоб до 01.07.2018 усі юридичні особи та бюджетні установи встигли укласти договір на постачання теплової енергії та гарячої води з КП «Київтеплоенерго». Це необхідно для того, щоб споживачі могли отримувати послуги та вчасно розрахуватися із новим постачальником.

При цьому директор СП «Енергозбут» наголосив, що фізичним особам укладати новий договір з КП «Київтеплоенерго» варто лише у разі відсутності договору із «Київенерго», а також якщо змінився власник житла. У такому разі фізичним особам варто звертатися в Центр комунального сервісу.

Перейти до спискуВерсiя для друку