Головна  →  Новини  →  20 червня 2018, 13:51

У Деснянському районі проведуть планове профілактичне промивання мереж

Згідно із щорічним графіком, у Деснянському районі столиці проведуть планове профілактичне промивання мереж. Про це повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал».

У зону робіт потраплять мережі на вул. Драйзера (парні номери), просп. Маяковського (від вул. Драйзера до вул. Сабурова, парні номери), вул. Сабурова (непарні номери), просп. Маяковського (від вул. Закревського, до вул. Сабурова, непарні номери).

Профілактичне промивання буде проводитися у ніч із 20 на 21 червня, а саме із 24:00 до 07:00. Попередньо здійснюватиметься чищення та миття резервуару чистої води № 2 на насосній водопровідній станції «Троєщина».

Профілактика проводитиметься уночі, щоб не створювати незручностей мешканцям. Упродовж часу виконання робіт «Київводоканал» не рекомендує користуватися водою із крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду із крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

У «Київводоканалі» звертають увагу, що промивання – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода, у тому числі у резервуарах, не застоювалася та не погіршувалася її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Перейти до спискуВерсiя для друку